ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ZWIFT

Weekly on Mondays at 4PM PST

Zwift Watopia

Ψάχνετε για την τέλεια social βόλτα μετά από ένα επικό σαββατοκύριακο ή ίσως απλώς αναζητάτε κάποιο κίνητρο για να ξεκινήσετε την εβδομάδα; Ελάτε μαζί μας κάθε Δευτέρα στις 4:00 μ.μ. (PDT zone time) για το εβδομαδιαίο Giant Monday Motivation Ride. Χρησιμοποιήστε το #GiantMondayMotivation και κάντε tag το @GiantBicycles στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μας ενημερώσετε ότι συμμετέχετε στη διαδρομή!

Μην ψάχνετε άλλο, η βόλτα #GiantMondayMotivation είναι εδώ για να ξεκινήσετε την εβδομάδα με τους φίλους σας Zwifters, μαζί με τους εναλλασσόμενους αναβάτες που συμμετέχουν για ζωντανές ερωτήσεις και απαντήσεις στη συνομιλία. Οι αναβάτες μας θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν το γκρουπ ενωμένο.

Ελάτε προετοιμασμένοι με ερωτήσεις για τους αναβάτες μας κάθε εβδομάδα και ελέγξτε το @GiantBicycles στο Instagram για να δείτε ποιος θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας αυτήν την εβδομάδα! Οι αναβάτες του Ride θα περιλαμβάνουν αθλητές από την Bahati Racing, την Giant Factory Off-Road Team, την Team Skyline και άλλα.

Χρησιμοποιήστε το #GiantMondayMotivation και κάντε tag το @GiantBicycles στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μας ενημερώσετε ότι συμμετέχετε στη διαδρομή!

More information
https://www.zwift.com/events/tag/giantbicycles

Share